Loading...

Avui destaquem...

dilluns, 15 de juny del 2015

Maridatge de productes de proximitat


Per al dijous 25 de juny us proposem un maridatge ben especial, a base de productes de proximitat, elaborats a les comarques de l'Alta Ribagorça, Pallars Jussà, Pallars Sobirà i la Val d'Aran.
Per fer-lo, comptarem amb la participació de:
I la col·laboració especial de L'Arner dels Padrins de la Noguera.

Dia: 25/06/2015
Hora: 21'30 h
Lloc: Lo Rebost del Bonabé
Preu: 30'00€ per persona

Menú:

SAUVELLA 2012 (Sumoll)
  • Amanida d’enciams del nostre hort amb cansalada cruixent, moixernons de Bolets Prades i vinagreta de mel de mil flors de L'Arner dels Padrins. 
  • Embotits de Cal Tomàs, Embotits Esterri, Eth Rastilhé i Xolís d'Adons, formatges d’Hormatges Tarrau, Formatges Vilavella i truita fumada de Piscifactoria de Tavascan, tot acompanyat d’un assortiment de pans artesans de L'Aneuenca i d’elaboració pròpia. 
  • Cullera de mató de Cal Joanet i mel de bosc de L’Arner dels Padrins amb anxova i fruits secs de Casa Ros. 
  • Quitxe d’Hormatge blau Tarrau amb peres i reducció de ratafia de Licors Portet.

LUSCINIA CANTA 2009 (Syrah, Grenache, Tempranillo)
  • Crema de llenties Navarrico amb encenalls de Foie de Canard de Chez Daniel. 
  • Gratinat de trumfes amb oli de tòfona i nou moscada de Cal Senzill. 
  • Lasanya de vedella ecològica de Casa el Coix d'Alins, llangonissa confitada de Cal Tomàs amb beixamel i trompetes de la mort de Bolets Prades. 

LUSCINIA EXIMIA 2008 (Cabernet Sauvignon, Syrah i Merlot)
  • Cireres de la Conca de Tremp. 
  • Torta Caprese de xocolata negra artesana de Xocolates Aynouse i atmella de Casa Ros.
Cal inscripció:


Aquesta activitat s'emmarca dins del programa d'activitats de Dansàneu 2015.
Lo Rebost del Bonabé col·labora en l'organització de la Fira de Productes de Proximitat que es farà a Esterri d'Àneu els dies 26, 27 i 28 de juny. La fira aplegarà productors de formatge, carn ecològica, embotits, cervesa, mel... de l'Alt Pirineu i Aran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada