Loading...
Avui destaquem...
dimarts, 3 de febrer del 2015
Tast de vins amb el celler Clos Pons (05/02/2015)
Voleu saber quins vins tastarem i quins plats ho acompanyaran...
Sisquella 2013 (Garnatxa blanca, Albarinyo i Moscatell d’Alexandria)
-Truita fumada de Tavascan amb ou filat
-Torrada de pa de vidre amb mousse d’escalivada, formatge Eth blanquet i olivada de Cal Senzill
Roc de Foc 2011 (Macabeu)
-Carpaccio de pernil d’ànec amb encenalls de foie
-Risotto de ceps amb llagostins
Jan Petit 2013 (Garnatxa i Syrah)
-Carxofes arrebossades
-Cargols amb salsa
Alges 2011 (Ull de Llebre, Garnatxa i Syrah)
-Gratinat de trumfes
-Cua de bou desossada
Roc Nu 2010 (Ull de Llebre, Garnatxa i Cabernet Sauvignon)
-Montadito de daina amb formatge Eth petit, confitura de ceba amb ceps de Cal Senzill en pa de sègol
-Pinya amb torró de gema cremada de l’Aneuenca
-Rebosteria casolana
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada